Despre Noi

Review-uri clienţi

 • Pentru o mai mare încredere în produsele noastre, regăsiţi review-urile lăsate de clienţii noştri şi utilizatorii produselor noastre.


Istoric...

 • Fondat în anul 2006, ne-am început activitatea cu vânzarea și service-ul de calculatoare, monitoare și laptopuri, iniţial de acasă, apoi intr-un spatiu cu chirie în centrul vechi.
 • În anul 2008, am achizitionat primul nostru spatiu comercial în care ne-am mutat cu entuziasm şi chef de muncă. 
 • În câțiva ani, ne-am făcut remarcați pe piața locală, prin seriozitate și servicii/produse de calitate. Ani la rând am vândut și reparat pentru maramureșeni, mii de calculatoare, monitoare și laptopuri, dar odată cu trecerea anilor, vânzarea acestor produse a început să scadă treptat, la fel și reparațiile. Clienții au început să se îndrepte spre comerțul online sau mall-uri, iar calculatoarele se vindeau tot mai puțin, ajungând ca după 10 ani, vânzarea lor sa fie de 20 sau chiar de 30 de ori mai mică. Trebuia să facem ceva pentru a rămâne pe piață, trebuia să ne reprofilăm cumva, dar totuși să rămânem în domeniu.
 • Prin anul 2015 am început strategia de regândire a portofoliului de produse și de reorganizare a activității de vânzare. Am început comerțul online prin propriul magazin online, am creat primul nostru brand de produs, "ACTIVE", ulterior al 2-lea brand DeTech, am început să importam, treptat, tot mai multe produse de conectică (cabluri, adaptoare, convertoare, mufe), accesorii, încărcătoare, periferice, consumabile, sub brandurile proprii. Am început colaborarea cu marketplace-uri din România. Ne-am împărțit activitatea în 3 departamente: 1. Plus Computer SRL (importator direct, deținătorul brandului ACTIVE și DeTech, domeniu de activitate "comerț cu ridicata" online si offline 2. Plus Computer Store SRL ( magazin fizic și magazin online). 3. Plus Computer Marketplace SRL ( vânzări online de tip Marketplace)
 • Până în  anul 2015, 90% din cifra de afaceri era din comerț și service de calculatoare și doar 10% din conectica, accesorii, periferice și consumabile, vânzări 100% doar in magazinul fizic offlineDin anul 2019 lucrurile s-au schimbat total, ajungând ca 95% din cifra de afaceri sa fie din comerț online și doar 5% din magazinul fizic offline, iar peste 99% din cifra de afaceri este din conectica, accesorii, periferice, rețelistică, încărcătoare, consumabile, și sub 1% din calculatoare și service.
 • În luna martie 2020, am luat hotărârea de a ne axa activitatea 100% doar pe aceste produse, iar pentru a ne putea focusa în această direcție, am hotărât să renunțăm la "calculatoare" și "service". Prin urmare, calculatoare, laptopuri și monitoare vom aduce doar la comenzi ferme, iar service-ul l-am închis total. Totuşi oferim în continuare montarea componentelor achiziţionate de la noi. Mai multe detalii aici.
 • În anul 2022 am deschis granițele comerțului electronic internațional spre țările vecine: Ungaria și Bulgaria.
 • Având o gamă tot mai mare de produse şi stocuri tot mai mari, spaţiul magazinului în care am funcţionat 16ani "ne-a rămas mic", devenind tot mai neîncăpător. Prin urmare, în anul 2024 am achiziţionat un spaţiu nou, dublu ca suprafaţă, în care urmează să ne mutăm curând.
 • In prezent, vă oferim o gamă variată de produse tip conectică, accesorii, încărcătoare, periferice, rețelistică și consumabile, branduri proprii și alte branduri de calitate garantată, la prețuri competitive. 
 • Dacă ați ajuns aici, înseamnă că ați citit întreaga poveste Plus Computer, și vă mulțumim. Vă așteptăm cu drag, online și offline!


Performanțe...

 • În anul 2014 am început înregistrarea primului nostru brand, ACTIVE, marcă înregistrată in România.


 • În anul 2015 am obţinut locul 3 în "Top profit România", top pentru judeţul MARAMUREŞ, domeniul 4651: Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-lui, conform bilanţ 2014. • In anul 2018 am obtinul statutul "FIRMA DE INCREDERE" prin

  Tot in anul 2018 am obţinut locul 3 în "Top profit România", top pentru judeţul MARAMUREŞ, domeniul 4741: Comerţ cu amanuntul al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-lui, conform bilanţ 2017.


  In anul 2021 am obtinul locul 1 în "Top profit România", top pentru microintreprinderi din localitatea Baia Mare, domeniul 4741: Comerţ cu amanuntul al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-lui, conform bilanţ 2020.


  • In anul 2023 am început procedurile pentru înregistrarea brandului ACTIVE la nivel european.