Informatii Livrare

Taxe de livrare

- TRANSPORT GRATUIT pentru o comanda de minim 200 LEI (prin curierat rapid sau posta, in aria de acoperire a curierului, pentru un colet de maxim 5kg)

- plata ONLINE cu CARDUL sau OP-  Taxa livrare 15 LEI (prin curierat rapid, in aria de acoperire a curierului, pentru un colet de maxim 5kg, tranzit 1-2 zile)

- plata RAMBURS -  Taxa livrare 15 LEI (prin POSTA ROMANA oriunde in Romania, pentru un colet de maxim 5kg, timp de transit 5-7 zile)

                            -  Taxa livrare 21 LEI (prin curierat rapid, in aria de acoperire a curierului, pentru un colet de maxim 5kg, timp de tranzit 1-2 zile)

Informatii despre livrarea comenzilor

Comanda minimă este de 50 Lei. Ne rezervăm dreptul de a refuza toate comenzile sub această valoare. Costul transportului este prezentat mai sus.

Pentru comenzile din afara ţării, se accepta doar plata cu cardul, iar taxa de livrare diferă în funcţie de ţara de destinaţie.

 

Informatii despre returul garantiilor

 Toate produsele defecte (neconforme) se vor trimite către noi, pe cheltuiala dvs. Returul acestora (înapoierea produsului reparat sau înlocuit) este suportat de noi. Remedierea defecțiunii se face în maxim 15 zile de la primirea produsului. În funcție de gravitatea defecțiunii, vom decide dacă reparăm produsul, îl înlocuim sau vă returnăm banii.

 

Informatii despre returnarea produselor

Pentru a va exercita dreptul de retragere (valabil doar pentru persoane fizice) trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur (Servicii Clienti > Returnari).
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de    14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa str. Vasile Alecsandri 70, Baia Mare, 430351 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.