Modalități de Plata

       ...cum Plătesc?

 

   "Ramburs la curier"

  •  Dacă ați ales "Plata la livrare" atunci veți plăti produsele direct la curier, în momentul în care ridicați coletul, sau cu cardul la EasyBox, dacă aţi optat pentru ridicare personală din Locker.


  sau <script src="https://mny.ro/npId.js?p=135098" type="text/javascript" data-version="vertical" data-contrast-color="#ffffff" ></script> "Online cu card bancar"

  • Prin EuPlatesc- pentru persoane fizice, sau Netopia- pentru persoane juridice. Dacă aţi ales metoda de plată "Online prin card bancar "(Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard), la finalizarea comenzii veți fi redirecționat în pagina Procesatorului, unde este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră, pagina fiind securizată de către procesatorul de plăți.


   "Ordin de Plată"

  • Doar pentru persoane juridice. Dacă ați ales plata prin "Transfer Bancar" atunci veți plăti produsele în avans, urmând să vă expediem produsele abia după confirmarea plății de către bancă. Veți primi instrucțiunile de plată la finalizarea comenzii.


 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin itermediul sistemului "3-DSecure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line, la același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături pentru persoane fizice:

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin, și va afișa o listă cu numărul de rate pentru care puteți opta.

 

  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT - persoane fizice)

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 6 RATE fără dobândă.

Card STAR Forte

Sunt incluse în programul STAR Card,  cardurile de cumpărături:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, VisaBusiness Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying BlueClassic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR, aplica aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

Rate fără dobândă  perioada de grație de până la 56 de zile

 gratiscomision zero la toate cumpărăturile  fara dobanda plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro si află toate avantajele programului STAR.