Politica De Confidențialitate

    Politica de confidenţialitate promovată de PLUSCOMPUTER.RO  explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informaţie personală pe care ne-o puteţi oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.


    Informaţie personală înseamnă orice tip de informaţie care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa e-mail sau telefonul).


    PLUS COMPUTER STORE SRL nu va vinde, închiria sau distribui informaţiile colectate nimănui. Colectăm informaţiile pentru a putea onora comenziile şi pentru a servi cât mai bine clienţii noştri cu informaţii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrării. Informaţiile colectate includ: numele, adresă de livrare, adresă de facturare, e-mail sau numerele de telefon. Informaţiile referitoare la cărţile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi. În orice moment puteţi modifica sau şterge din baza noastră de date informaţiile pe care ni le-aţi oferit. Dacă doriţi să modificaţi datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactati prin mail sau  telefon .


    Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidenţialitate care pot afecta modul în care utilizăm informaţia furnizată de tine. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce priveşte confidenţialitatea datelor personale şi să verifice din când în când regulile stipulate de această politică, pentru a-şi reactualiza preferinţele.


    Suntem bucuroşi să primim întrebările şi comentariile tale referitoare la orice aspect de confidenţialitate.
In cazul în care aveţi asemenea comentarii sau în cazul în care doriţi să formulaţi o reclamaţie referitoare la modul în care utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne contactezi prin e-mail sau  telefon. Politica de confidenţialitate promovată de PLUSCOMPUTER.RO  explica în ce mod utilizăm noi orice tip de informaţie personală pe care ne-o puteţi oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

PlusComputer.ro este denumirea comercială a Plus Computer STORE SRL, având sediul social în Baia Mare, Str Vasile Alecsandri nr 70, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J24/879/2013, cod unic de înregistrare fiscală 32351921. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Dreptul la protecția datelor cu caracter personal este o prioritate pentru PlusComputer.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină siguranţă şi în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”).

PlusComputer.ro prelucrează datele personale în temeiul încheierii și executării contractelor cu clienții.

Scopurile colectării datelor sunt: informarea cumpărătorilor privind: situația contului lor, evoluția şi starea comenzilor, evoluţia şi starea retururilor, evaluarea produselor, administrative, de dezvoltare,  de urmărire și monitorizare a vânzărilor.

PlusComputer.ro, colectează datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
Când vă creați contul, ne transmiteți urmatoarele date necesare pentru procesarea comenzii: adresa de e-mail, numele și prenumele, adresa de livrare şi numărul de telefon.
Iar opţional, în contul dvs, aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: Cont bancar, abonare la Newsletter.
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legislative. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificaţi periodic conţinutul acestei Politici de Confidenţialitate.

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:

- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal,

- dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
- dreptul la restricționarea prelucrării,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opoziție,
- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.